Ja też tym autem będę jeździł, pewnie więcej niż żona....TYLKO nowy mnie interesuje.
ASO POLMOT, Warszawa, Bielany
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ASO POLMOT, Warszawa, Bielany
Użyłem "szukaj" ale nie znalazłem informacji o tym punkcie.
Mialem przygodę swoją O2FL ze sprywskiwaczami reflektorów -> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=42305&start=0
Telefon do ASO, wizyta na drugi dzień, szybkie zlecenie, skoda wjeżdża na serwis, diagnoza - awaria lewego spryskiwacza reflektora, wymiana na gwarancji.
Niestety nie posiadają nowego spryskiwacza u siebie na magazynie, muszą go ściągnąć z Poznania.
Także po dwóch dniach znów ASO POLMOT serwis, szybkie zlecenie, octavia wjeżdża na serwis i po około 50 minutach temat opanowany!
Dane kontaktowe:
POL-MOT Auto Oddział Warszawa Bielany
ul. Sokratesa 17B
01-909 Warszawa
Dział handlowy
tel. 022 569 91 10
godziny pracy:
Pn. - Pt. od 9.00 do 19.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Dział serwisu
tel. 022 569 91 20
godziny pracy:
Pn. - Pt. od 6.00 do 22.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Likwidacja szkód komunikacyjnych
tel. 22 56 99 120
Dział części zamiennych
tel. 022 569 91 30
godziny pracy:
Pn. - Pt. od 6.00 do 22.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Dział finansowania i ubezpieczeń
tel. 022 569 91 15
godziny pracy:
Pn.- Pt. od 9.00 do 17.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Dział samochody używane ( komis )
022 569 91 39
godziny pracy
Pn. - Pt. od 10.00 do 18.00kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
-
-
szkoda,
wiesz, wymiana spryskiwacza reflektora to raczej nie jest trudne zadanie
nie wiem jak z trudniejszymi awariami...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
z trudniejszymi nawet bym nie próbował po cyrku jaki był właśnie z tego typu pierdołami i totalnym chaosie informacyjnymZamieszczone przez LUKIszkoda,
nie wiem jak z trudniejszymi awariami...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
wiesz co ja ich tak nie odebrałem, może dlatego, że to tylko spryskiwacz reflektoraZamieszczone przez szkodaz trudniejszymi nawet bym nie próbował po cyrku jaki był właśnie z tego typu pierdołami i totalnym chaosie informacyjnymZamieszczone przez LUKIszkoda,
nie wiem jak z trudniejszymi awariami...
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
pewnie zależy na kogo się trafi, w skrócie:
przy wymianie żarówek połamane co się da przy lampach, a obie wypadły mi na ziemię pod domem na szczęście a nie w czasie jazdy, spieprzona wymiana kierunkowskazu w lusterku, nie znali rozstawu śrub w O2 i wciskali, że 15 nie wchodzą do tego samochodu, kierownik twierdził, ze ET to grubość bieżnika + jeszcze różne odpowiedzi na moje pytania na przykład w kwestii wskaźnika doładowania, bardzo zabawne, ale już ich nie pamiętam, ani pytań ani odpowiedzi, ogólnie było żenująco.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
szkoda,
to mnie przeraziłeś!
na przegląd na pewno tam nie pojadę!
a to jutro sprawdzę u siebie, ponieważ wyjmowali lewy reflektor, żeby dostać się do spryskiwacza...Zamieszczone przez szkodapołamane co się da przy lampach
ps. gdzie Ty serwisujesz maszynę?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
zupełnie niepotrzebnie, to było 5 lat temu i jeżeli chodzi o pracowników to pewnie, żadnego już nie ma, nowi się uczą :lol:Zamieszczone przez LUKIto mnie przeraziłeś!
no i był to rok 2005\2006 więc O2 była wtedy niezbadaną nowością :lol:
nie serwisuję w ASO.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
szkoda, a jakbyś miał to gdzie w Wawie?
ps.
to mam ogromną nadzieję, że ekipa z tego ASO już dawno się zmieniła....kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
nie serwisowałbym nowego samochodu w ASO co czynię właśnie po doświadczeniach ze Złotą :lol:Zamieszczone przez LUKIszkoda, a jakbyś miał to gdzie w Wawie?
niestety złe wrażenia pozostają i ja ich mogę potraktować najwyżej jako sklep z częściami.
ale korzystajcie, to może się pojawi mnóstwo pozytywnych opinii, jestem jak najbardziej za.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
ale co z gwarancją? gdzie ją serwisować?Zamieszczone przez szkodanie serwisowałbym nowego samochodu w ASO co czynię właśnie po doświadczeniach ze Złotą :lol:Zamieszczone przez LUKIszkoda, a jakbyś miał to gdzie w Wawie?
niestety złe wrażenia pozostają i ja ich mogę potraktować najwyżej jako sklep z częściami.
ale korzystajcie, to może się pojawi mnóstwo pozytywnych opinii, jestem jak najbardziej za.
O2FL odebrałem miesiąc temu z salonu...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
możesz jaśniejZamieszczone przez szkodaLUKI napisał/a:
ale co z gwarancją?
osrana
przecież muszę mieć wpisy ASO w książkę serwisową!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
jesteś przekoleśZamieszczone przez szkodano to już Twój problem, ja nie muszę

dobrze, że na liczniku jest dopiero 1.000km
mam trochę czasu na znalezienie w miarę ok ASOkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez LUKIjesteś przekoleśZamieszczone przez szkodano to już Twój problem, ja nie muszę

mam trochę czasu na znalezienie w miarę ok ASO
Ja latam na zakręt do Sinclanu / blacharke maja super na serwis tez nie narzekam ...
Jak dla mnie opłaca sie dalej pojechac a jestem z bemowa ...
PozdrawiamAndrzejo Fabia
Komentarz
-
Kilka lat temu w sinclanie na zakręcie oddałem auto (czarna perła) do pomalowania boku bo mi hodna CRV wymusiła pierwszeństwo. Auto dostałem pomalowane na czarno i nie był to perłowy kolor. Po reklamacji pomalowane 2 raz było lepiej ale nie idealnie. 3 razu nie było,naprawiali prawie 2 miesiące i miałem ich serdecznie dość. Więcej tam nie byłem. Po tych przygodach nie mam dobrego zdania na temat ich blacharki. A i pan od likwidacji szkód próbował ode mnie wyciągnąć kasę za badanie techniczne, mimo że naprawa była z OC sprawcy.Zamieszczone przez andrzejoZamieszczone przez LUKIjesteś przekoleśZamieszczone przez szkodano to już Twój problem, ja nie muszę

mam trochę czasu na znalezienie w miarę ok ASO
Ja latam na zakręt do Sinclanu / blacharke maja super na serwis tez nie narzekam ...
Jak dla mnie opłaca sie dalej pojechac a jestem z bemowa ...
PozdrawiamBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
Ja mam mieszane uczucia do nich... Był okres że ludzie byli tam nawet spoko... kierownik sam się babrał przy autach, można było wejść na hale i potrafili szczerze człowiekowi powiedzieć żeby nie robił tego tutaj tylko oddał auto gdzie indziej bo będzie taniej.
Potrafili też zrozumieć że człowiek ma nóż na gardle... Ojciec wracał z wakacji gdzie w dość śmieszny sposób rozwalił lewy przedni kierunek w OI:P Problem był taki że ja miałem następnego dnia jechać na wakacje i samochód był potrzebny.
telefon na serwis i po przedstawieniu sytuacji powiedzieli że ktoś zostanie i zaczeka więc niech ojciec po drodze podjedzie to oni to zrobią od ręki... I tak też zrobili mimo iż dochodziła 17ta.
Potem ludzie się zmienili i już tak fajnie nie było... Dodatkowo Polmot na Bielanach ba dość wysokie ceny części... jak jeszcze mieli filie na Felińskiego to różnice momentami osiągały 10-15% :/
Jak bym miał serwisować nowe auto to chyba bym pomyślał nad ASO Zalewski w Jankach.
Dwa razy likwidowałem u nich szkody i byłem zadowolony z prac mechanicznych jak i blacharsko-lakierniczych.
pzdrAdam
Komentarz
-
no widzisz, to był mój główny serwis przy Złotej, że się nie opłacało okazało się dużo później :lol:Zamieszczone przez andrzejoJak dla mnie opłaca sie dalej pojechac a jestem z bemowa ...
i też jak palant jeździłem te ~30km z Bemowa :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Nie wiem najgorszy jaki seriwis w jakim byłem od dałem tam swoją octavię na przegląd . Po przeglądzie zarysowali mi drzwi nie polecam . Teraz odałem do auto wimar centerum dostałem nawet rabat i w gratsie umycie całkowite samochodu polecam auto wimar centrum .
Komentarz
-
O matko, faktycznie - nie ma to jak nadzwyczajne traktowanie klientów ASO Wimar kiedy umycie auta to standard rabat dziś to nic innego od umycia samochodu na przeglądzie. Są ASO gdzie brudne auto nie wjeżdża na halę :wink:
Komentarz
-
Żeby ci posrzątali w środku musisz dopłacić a ja miałem gratis . 80 zł chyba w polomocie . Więc ?
Komentarz
:lol :lol
Komentarz